Jeep & ATV Tours Curacao

Bent u klaar voor avontuur?

 

Verken de prachtige natuur van de oost- of westkant van Curacao op een avontuurlijke manier!

 

Curacao Activities: Jeep En Strand Avontuur – West Editie

Ontdek de verre einden van het Westen! Klim aan boord op onze zeer comfortabele jeep en verken Curacao op een avontuurlijke manier! U ontdekt de verste uithoeken van Bandabou, plekken waar u alleen kunt komen met een 4×4. Elke maandag en vrijdag begint deze jeeptour om ongeveer 9 uur ‘s ochtends als iedereen is opgehaald door onze vriendelijke lokale gids. Tijdens een zeven uur durende tour in een luxe en comfortabele jeep, ontdekt u een aantal van Curaçao’s bijzondere bezienswaardigheden.

 

Je gaat op off-road avontuur over de vlaktes van San Pedro, wandelt door een eeuwenoude grot en bezoekt museum Savonet waar je een kijkje krijgt in het leven van de vroegere bewoners van het gebied. U rijdt ook omhoog om het prachtige panoramische noordpunt van Curacao te zien! Stap daarna in het kristalblauwe water en ontdek waarom Lagun een favoriete snorkel/duiklocatie is. Houdt uw camera gereed! Om uw dag goed af te sluiten, stapt u in het kristalblauwe water en ontdekt u waarom Lagun een favoriete snorkel/duiklocatie is. Houd uw camera gereed!

 

Beschikbare dagen: Elke maandag en vrijdag
Duur: 7 uur
Min. leeftijd vereist:

 

Boek hier uw West jeep avontuur!

 

 

Curacao Activities: Jeep En Snorkel Avontuur – Editie Oost

Voel de kick! Ga met ons mee op deze spannende off-road jeep safari tour. Gedurende 4 uur verkent u het ruige terrein en de prachtige natuur van de oostkant van Curacao! Met onze krachtige maar luxe jeep, zult u deze moeilijk te bereiken plaatsen verkennen die u nog nooit eerder heeft gezien! Elke dinsdag en donderdag start deze jeeptour in St. Jorisbaai waar een spannende off-road route begint.

 

In het comfort van onze jeep doorkruist u de zandvlaktes van Sint Jorisbaai, een spannende off-road route over de hobbelige weg van Koraal Tabak. U ziet ook de wilde noordkust van Curacao en bezoekt een oude grot met een prachtig panoramisch uitzicht. Daarna rijdt u door de mooie en kleurrijke wijken rond Santa Catharina en stopt u bij de Aloë Vera Plantage. Daarna rijden we naar Sein Post om het verbazingwekkende 360-graden panoramische uitzicht te bekijken. Na een avontuurlijke tour, is het tijd voor een verfrissende duik. Bij de spectaculaire Director’s Bay, kunt u de prachtige onderwaterwereld verkennen!

 

Beschikbare dagen: Elke dinsdag en donderdag
Duur: 4 uur
Min. leeftijd vereist: 6

 

Boek hier uw Oost-Jeep avontuur!

Compartir